Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

“Γιάννενα- Νέα Εποχή”: Porca miseria!

 

Σχολιάζει ο Στέφανος Καραμούτσιος

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του πρώην Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ αλλά και της παράταξής  του από την πρώτη εμφάνισή τους στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο  ήταν η δυσανεξία προς κάθε αντίθετη άποψη, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι αγιογράφοι του.

Μια κατάσταση που πήρε διαστάσεις στις ημέρες του αντικαταστάτη του, κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος στους λίγους μήνες της δημαρχίας του αλλά και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διακρίθηκε για την μικροψυχία του ου μην αλλά και την πολιτική του μικρότητα.

Τα ελαττώματα αυτά των στελεχών της Νέας Εποχής, τώρα που η παράταξη αυτή βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης, εκδηλώνονται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακόμη και σε θέματα δευτερεύουσας σημασίας.

Δεν είναι μόνο το ύφος του κ. Παπαγεωργίου, της κ. Ακονίδου, του κ. Φίλιου που μουτρωμένοι συμμετέχουν ή παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και δίνουν την εικόνα μικρών παιδιών που είτε τους πήραν τα παιχνίδια τους είτε δεν τους παίζουν τα άλλα παιδιά αλλά και η μνησικακία προς όσους τους άσκησαν κριτική επί των ημερών της δικής τους θητείας.

Χαρακτηριστική περίπτωση η χθεσινή στάση του κ. Παπαγεωργίου και της παρέας του στην συγκρότηση διαφόρων επιτροπών του Δήμου οι οποίες απαρτίζονται και από πολίτες που δεν είναι αιρετοί.

Δεν νομίζουμε ότι στο παρελθόν δημοτική παράταξη κατεψήφισε πρόταση για τη συμμετοχή πολίτη σε γνωμοδοτική επιτροπή, όπως συνέβη  χθες με την περίπτωση του κ. Αστερινού Μάνθου, πρώην προέδρου των ΑΜΕΑ, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη του Δημάρχου για να συμμετέχει στην επιτροπή που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα προσβασιμότητας.

– Νομίζω ότι στην περίπτωση του κ. Μάνθου ξεπληρώνετε πολιτικά γραμμάτια, υποστήριξε με ύφος κατσούφη ο κ. Παπαγεωργίου, αφήνοντας εμβρόντητο το δημοτικό συμβούλιο!

Και ποια ήταν τα πολιτικά γραμμάτια που εξοφλούσε ο κ. Μπέγκας στην περίπτωση του κ. Μάνθου; Το γεγονός ότι ο ενεργός αυτός πολίτης άσκησε κριτική στην προηγούμενη δημοτική Αρχή, υποδεικνύοντας προβλήματα αλλά και λύσεις, γεγονός που κατά τον …ευρύχωρης πολιτικής αντίληψης κ. Παπαγεωργίου συνιστά έγκλημα καθοσίωσης και αιτία αποκλεισμού από τη δυνατότητα να συνεισφέρει από καλύτερη θέση σε θέματα που έχει εμπειρία.

Porca miseria!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *