Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το αίτημα του Νίκου Γκόντα (βίντεο)

Ως έργο που συμβολίζει την εποχή του θεωρεί προφανώς ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας το άγαλμα αυτής της εξαίσιας αισθητικής που “απεικονίζει” την Ολυμπιάδα, τη μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου, δώρο του Ελληνοαμερικανού Μιχάλη Σέρβου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Το άγαλμα (εκ του αγάλλω / αγάλλομαι) απομακρύνθηκε με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην αρχή της Λεωφόρου Δωδώνης  και είναι τόσο ερωτευμένος ο κ. Γκόντας με αυτό, ώστε δεν χάνει ευκαιρία να ζητά την επανατοποθέτησή του στον ίδιο χώρο, όπως έκανε και χθες κατά το τέλος της παρέμβασής του για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το έτος 2023.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε, ότι είναι ικανός να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον κ. Ελισάφ, εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Τώρα αν αγάλλονται οι Γιαννιώτες με το θέαμα του οικτρού αυτού ομοιώματος είναι άλλη υπόθεση, μιας και ο πρώην Δήμαρχος έχει τη δική του αισθητική, που εκφράστηκε και με άλλα έργα, όπως για παράδειγμα με την κατασκευή της Κεντρικής πλατείας – ταράτσας, που είναι το σήμα κατατεθέν της εποχής του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *