Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Αδιέξοδο κατά την συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους μουσικούς του Δήμου

Δεν βρέθηκε σημείο συνεννόησης στη σημερινή συνάντηση της Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Ακονίδου με τους μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας  και του Δημοτικού Ωδείου, που έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ Αρλέτου και Βάββα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, κ. Ζωγράφου  και των αρχιμουσικών των μουσικών Συνόλων  του Δήμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου οι μουσικοί ζήτησαν τα αυτονόητα, προκειμένου τα μουσικά σύνολα να επιστρέψουν στην κανονική τους λειτουργία αλλά προσέκρουσαν στις αντιλήψεις των Αντιδημάρχων που στις τοποθετήσεις τους απαξίωσαν το επάγγελμά τους, μιλώντας για ζήλο και μεράκι.

Οι μουσικοί και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων δηλώνουν ότι στηρίζουν τις δομές του Πνευματικού Κέντρου αλλά δεν είναι επαίτες και ζητούν από τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή να στηρίξει οικονομικά τις δομές του Πνευματικού Κέντρου, ώστε να αποφευχθεί το φετινό Βατερλό των ΚΔΑΠ.

Μπορεί να μην είμαστε «λαμπάκια», αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι, αλλά σας πληροφορούμε, ότι η λάμψη μας είναι μεγαλύτερη, διαχρονική αλλά και ενεργειακά ανέξοδη” καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *