Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Ο Δήμαρχος κινδυνεύει από το αλεξικέραυνο, που αποδείχτηκε προβληματικό

Προβληματισμένος είναι ο κ. Ελισάφ με την κατάσταση που επικρατεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, όπου η Πρόεδρος του Οργανισμού και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με τους εργαζόμενους στα διάφορα τμήματά του και ιδιαίτερα με τους καθηγητές Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου.

Η επιλογή της δικηγόρου κ. Ακονίδου, πριν από τρία χρόνια, στη θέση του Προέδρου του Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι ήταν μια έκπληξη, γιατί για την θέση αυτή το άτομο που θα επιλέγονταν, πέρα από τις ιδιαίτερες διοικητικές ικανότητες, έπρεπε να έχει και την απαιτούμενη κουλτούρα, στοιχεία που μέχρι  τότε δεν είχε επιδείξει η κυρία Ακονίδου.

Όμως ο κ. Ελισάφ επέλεξε την άπειρη κ. Ακονίδου, πιστεύοντας ότι με την νομικές της γνώσεις αλλά κυρίως με την ομορφιά της θα αποτελούσε το αλεξικέραυνο που θα τραβούσε επάνω της κάθε αντίδραση, όταν ο ίδιος από το Δημαρχείο θα ήταν ο ουσιαστικός Πρόεδρος του Οργανισμού, συνεχίζοντας την πολιτική του που είχε ακολουθήσει την περίοδο 2010-14, όταν θήτευσε ως Πρόεδρος στον Οργανισμό.

Έναν Οργανισμό, που πέρα από το πολιτιστικό  έργο, που μπορεί να προσφέρει, είναι και ένας χώρος που η εκάστοτε δημοτική Αρχή έχει την δυνατότητα για την άσκηση λαμπρής πελατειακής πολιτικής.

Με αυτά τα δεδομένα ξεκίνησε η θητεία της κ. Ακονίδου ως Προέδρου του Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι και ο τρόπος “εκπαίδευσής” της  από τον Δήμαρχο τον πρώτο χρόνο ήταν τόσο άκομψος και ενίοτε προσβλητικός που κατέστησε την κ. Ακονίδου συμπαθές πρόσωπο στα μάτια του κοινού, αφού η δημόσια χειραγωγησή της από τον κ. Ελισάφ την θυματοποιούσε.

Όμως η διετία που ακολούθησε με την πανδημία είχε ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία του Πνευματικού Κέντρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Οργανισμό που δεν συγκέντρωσε αυτό το διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο διάστημα όμως αυτό η κ. Ακονίδου, αφού τέλειωσε την “εκπαίδευσή” της από τον κ. Ελισάφ, άρχισε να αποκαλύπτει τον χαρακτήρα της και όσα της έμαθε ο Μέντοράς της.

Ο βεντετισμός, ο αυταρχισμός, ο ετσιθελισμός και η ευνοιοκρατία ήταν και είναι στοιχεία της συμπεριφοράς της, με αποτέλεσμα οι προστριβές της με έναν κόσμο, που χαρακτηρίζεται για την ιδιομορφία του, να είναι καθημερινές και να λαμβάνουν τον τελευταίο χρόνο τον χαρακτήρα ανοιχτής σύγκρουσης.

Η κ. Ακονίδου επιλέχτηκε για να αποτελέσει το αλεξικέραυνο του κ. Ελισάφ και σήμερα αντί να τραβά τους κεραυνούς, δημιουργεί η ίδια τέτοιες ηλεκτρικές εκκενώσεις που κτυπούν τον κ. Ελισάφ.

Οι πληροφορίες φέρνουν τον ίδιο πολύ προβληματισμένο σε τέτοιο βαθμό που ορισμένοι μιλούν ότι είναι κοντά στην λήψη δραματικών αποφάσεων που φτάνουν μέχρι και την απομάκρυνση της κ. Ακονίδου από τον Οργανισμό.

Μάλιστα αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και ποια θα την αντικαταστήσει…

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *