Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δραματική η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας διεκτραγωδεί με ανακοίνωσή του το τμήμα Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν. Άρτας με τους ασθενείς Covid να διασωληνώνονται και να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ Covid. 

“Την ίδια στιγμή, αναστάλθηκαν όλα τα τακτικά χειρουργεία, η Χειρουργική Κλινική συγχωνεύτηκε με την Ορθοπεδική, το Οδοντιατρικό Τμήμα συρρικνώθηκε και υπολειτουργεί, αναστάλθηκε η λειτουργία του Ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Άρτας, που εκτελούσε άμεσα και δωρεάν ραντεβού-εξετάσεις όλων των ιατρών, Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα” επισημαίνει η ανακοίνωση που στη συνέχεια περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου, αφού σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας “στο Νοσοκομείο δεν υπάρχουν κλινοσκεπάσματα για τους ασθενείς, ενώ και η θέρμανση είναι ελλιπής εν μέσω χειμώνα”.

“Αντί, λοιπόν, να ενισχύσει τις δομές Υγείας, τώρα που η πανδημία το απαιτεί, η κυβέρνηση της ΝΔ, με σχέδιο, συστηματικά απαξιώνει και υποβαθμίζει τη δημόσια περίθαλψη. Το αγαθό της δημόσιας Υγείας δεν εμπεριέχεται στην «κανονικότητά» τους και στους σχεδιασμούς της εγκληματικής τους πολιτικής. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 827

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *