Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο ( Τετάρτη, 15 Απριλίου)

Σύμφωνα  με την επίσημη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η κατάσταση στα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

-Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ένα θετικό περιστατικό. Πρόκειται για το περιστατικό από τα Γιάννενα. Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ομαλή εξέλιξη, σταθερά βελτιωμένη.

-Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

-Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, νοσηλεύονται τρία διαπιστωμένα θετικά περιστατικά.

Το πρώτο είναι θετικό περιστατικό από το Νοσοκομείο Κέρκυρας. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παρουσιάζει πολύ ικανοποιητική εξέλιξη.

Το δεύτερο είναι η σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται σταθερά.

Το τρίτο περιστατικό αφορά νεαρό άντρα από τα Γιάννενα. Ο ασθενής είναι ασυμπτωματικός και σε πολύ καλή κατάσταση και πρόκειται να λάβει εξιτήριο σήμερα.

-Χθες εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 51 νέα δείγματα. Τα οκτώ αφορούσαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τα υπόλοιπα 43 όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

-Τα δύο δείγματα που στάλθηκαν χθες ήταν αρνητικά.

-Σήμερα στάλθηκαν έξι νέα δείγματα για εξέταση. Τα τέσσερα έχουν ήδη διαπιστωθεί αρνητικά και αναμένονται απαντήσεις για τα άλλα δύο.

-Από το σύνολο των 149 δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα, το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα δύο ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

-Τα δέκα δείγματα που εξετάσθηκαν κατά την χθεσινή ημέρα ήταν αρνητικά.

-Σήμερα στάλθηκαν 13 νέα δείγματα για εξέταση.

-Τα τρία επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα, τα οποία διαμένουν στην Άρτα, εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή με παρακολούθηση από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Επίσης όλες οι διαπιστωμένες επαφές τους, που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται.

-Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά 398 δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα 13 ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

-Πέντε από τα αναμενόμενα αποτελέσματα πιθανών περιστατικών επέστρεψαν αρνητικά για SARS-COV-2.

-Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύεται σε απομόνωση ένα πιθανό περιστατικό SARS-COV-2 και αναμένεται αποτέλεσμα δείγματος.

-Επιπλέον του ανωτέρω λήφθηκε άλλο ένα νέο δείγμα πιθανού περιστατικού, το οποίο βρίσκεται σε κατ’ οίκον απομόνωση και αναμένεται αποτέλεσμα.

-Όλες οι διαπιστωμένες επαφές των θετικών περιστατικών που νοσηλεύθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όσο και των δύο που βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται από το Νοσοκομείο, μετά την ιχνηλάτηση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έχουν τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

-Στην οικία τους βρίσκονται επίσης και παρακολουθούνται τα δύο θετικά περιστατικά που νοσηλεύθηκαν στο ΠΓΝ Ιωαννίνων και έλαβαν εξιτήριο στις 5/4/2020 και το ένα που έλαβε εξιτήριο στις 12/4/2020.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
-Το ένα δείγμα που στάλθηκε χθες, ήταν αρνητικό.

-Σήμερα στάλθηκαν δύο νέα δείγματα για εξέταση.

-Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά 36 δείγματα εκ των οποίων τα 34 ήταν αρνητικά και αναμένονται απαντήσεις για τα δύο ανωτέρω.

-Στο κάμπινγκ του Δρεπάνου εξακολουθούν να φιλοξενούνται 41 άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 833

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *