Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

THΣ NOΣTAΛΓIAΣ KAI TOY KEΦIOY ΣYNAΠANTHMATA…”

 

Οι σπουδαστές του τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων ( Τάξη της Ειρήνης Δόβα) διοργανώνουν μουσική βραδιά συντροφιάς την Παρασκευή 15 Απριλίου στην αίθουσα “Δημήτρης Χατζής”, στις 20.30 με ελεύθερη είσοδο.

Από την Οδό Ονείρων μέχρι τον Σταυρό του Νότου και από τον Πλέσσα ως τον  Κραουνάκη.Θα ακουστούν αποσπάσματα κειμένων και ποιήματα των Νίκο Χουλιάρα, Γιάννη Ξανθούλη, Ιωάννη Στέφου.

_______________________________
Τραγουδούν οι:
Γουντζα Δωριτα
Κρανα Ηλέκτρα
Παπανικολάου Νίκος
Στο πιάνο συνοδεύει η κα Γεωργία Αναστάση
Επιμέλεια -Παρουσιαση: Δοβα Ειρήνη

Επιμέλεια αφίσας: Ιωάννης Στέφου

“Έτσι ξαφνικά… βρεθήκαμε μπροστά σε μια νέα εποχή. Η οικονομική ανέχεια,η πανδημία,ο πόλεμος μας έφεραν σε αυτό το σημείο; Κλείσαμε τα σπίτια μας και τις ψυχές μας.
Το τέλος μιας εποχής που χάθηκε ανεπιστρεπτί ή οι συγκυρίες που δεν βοηθάνε να βρούμε τις ρίζες της ανθρώπινης ύπαρξης μας που βρίσκονται σε ύπνο βαθύ;
Με μια νοσταλγική αίσθηση στο χθες,είμαστε έτοιμοι και με γεμάτη καρδιά να υποδεχθούμε το νέο που μας κλείνει το μάτι! Χωρίς φόβο αλλά με ανυπομονησία για τα μαθήματα που θα μας δώσει η ζωή για άλλη μια φορά!”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *