Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμόςσχόλια

Μπάντες, μπαντίνες και άλλα παρατράγουδα

 

Την τιμητική του είχε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Πνευματικό Κέντρο και όσα διαδραματίζονται σε αυτό με την ανοιχτή σύγκρουση των καλλιτεχνών με την Πρόεδρο κ. Ακονίδου.

Η κ. Ακονίδου αναμάσησε τις γνωστές δικαιολογίες  και τα επιχειρήματα που έχουν δημοσιευτεί στα δελτία τύπου που έχει εκδώσει, προσπαθώντας να κάνει έναν απολογισμό του έργου της. Μίλησε για μπάντες και μπαντίνες, όταν όλοι γνωρίζουν ότι η περίφημη μπαντίνα στην Ανατολή είναι ένα παραμάγαζο για να βολεύονται οι φίλα προσκείμενοι στην Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου.

Πέρα όμως από τις μπάντες και τις μπαντίνες στην χθεσινή συνεδρίαση είχαμε και παρατράγουδα και αυτό συνέβη όταν ο Δήμαρχος προσέτρεξε προς στήριξη της κ. Ακονίδου και στην δευτερολογία του και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου ως υποκινούμενες, μη κατανομάζοντας όμως τους υποκινητές που χειραγωγούν τον σύλλογο των καθηγητών στα ομόφωνα αιτήματά του.

Μάλιστα ο κ. Ελισάφ προχώρησε και πιο πέρα και κατηγόρησε τους καθηγητές για δολιοφθορά εναντίον του Πνευματικού Κέντρου με το επιχείρημα ότι, όταν οι γονείς διαβάσουν, όσα καταγγέλλονται για το Πνευματικό Κέντρο, δεν θα στείλουν τα παιδιά τους να φοιτήσουν στα τμήματά του.

Αν αυτά δεν είναι γκεμπελίστικες μέθοδοι δυσφήμισης των αιτημάτων των εργαζομένων, τότε ποιες είναι;

Και να φανταστεί κανείς ότι στην αρχή της πρωτολογίας του ο Δήμαρχος είχε ζητήσει νηφαλιότητα και να  μην λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *