Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται

Τη θετική της αύρα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Αναστασία Γιογλή, που εκλέχτηκε σήμερα το βράδυ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών.

Στη συνεδρίαση για την εκλογή των οργάνων του Δήμου ( Προεδρείο και Δημοτική Επιτροπή) στην οποία  επικράτησε συναίνεση μεταξύ των παρατάξεων, το πρόσωπο που κυριάρχησε ήταν η κ. Γιογλή, δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Σε μια εμνευσμένη ομιλία της η κ. Γιογλή έδειξε ότι θα είναι μια διαφορετική Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε αντίθεση με τους προηγούμενους, φέρνοντας νέο ήθος και ύφος στο κορυφαίο αυτό όργανο του Δήμου, που καλείται να αποκτήσει πάλι την αξιοπιστία του.

Αν η καλή μέρα, απ’ το πρωί φαίνεται, τότε η κ. Γιογλή έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει και να είναι για πρώτη φορά Πρόεδρος ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι όργανο της παράταξης που έχει τα ηνία του Δήμου.

Σ.Κ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *