Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Μωυσής Ελισάφ: Ο Δήμαρχος Ήλιος

Δεν κάλυψε μόνο τον Αντιδήμαρχο κ. Πήχα, που ο γιος του άνοιξε οικονομικό αλισβερίσι με το δήμο, ο κ. Ελισάφ αλλά χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά την δευτερολογία του για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης κάλυψε και τον …εαυτό του.

Απαντώντας στον κ. Μπέγκα και στον κ. Νάτση  που κατηγόρησαν την δημοτική Αρχή για την παρέμβασή της υπέρ του νόμου Θεοδωρικάκου στην Ολομέλεια του ΣτΕ, παρέμβαση, που θα γίνει με έξοδα του δήμου, δηλ, των δημοτών, ο κ. Ελισάφ  με Λουδοβίκεια αντίληψη υποστήριξε ότι αυτός είναι ο δήμος και αυτός μόνο λογοδοτεί στους δημότες, λες και το δημοτικό συμβούλιο είναι για τα πανηγύρια και όχι το ανώτερο όργανο του δήμου και ότι είχε δικαίωμα να παρέμβει, γιατί θίγονται τα συμφέροντά του.

Βέβαια ο Δήμαρχος, όπως και κάθε φυσικό πρόσωπο έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στα δικαστήρια αλλά με έξοδα από την τσέπη του και όχι με έξοδα των δημοτών, όταν δεν έχει καμιά εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο.

Εκτός αν πιστεύει ότι είναι ο Δήμαρχος Ήλιος, οπότε έχουν λόγο άλλες επιστήμες…

Α.Α

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *