Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Δήμος Ιωαννιτών: Το δις εξαμαρτείν…

Για δεύτερη φορά ο δήμαρχος καλύπτει συνεργάτες του που ενέχονται ηθικά σε υποθέσεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Είχε προηγηθεί πριν δυο χρόνια η υπόθεση της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, η οποία θεώρησε νόμιμο και ηθικό να προμηθευτεί με απευθείας ανάθεση είδη υγιεινής από το φαρμακείο του γιου της και παρόλο τον θόρυβο που προκλήθηκε ο Δήμαρχος κάλυψε την συνεργάτιδά του.

Τώρα ο δήμαρχος καλύπτει ένα ανάλογης ηθικής σημασίας ζήτημα, που αφορά το γιο του Αντιδημάρχου κ. Πήχα, που είναι λογιστής και  υπέγραψε σύναψη οκτάμηνης σύμβασης μίσθωσης έργου για την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών στην υλοποίηση του έργου «European Platform of Integrating Cities-EPIC».

Σε παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Μπέγκα που στηλίτευσε το γεγονός,ζητώντας εμμέσως την παραίτηση του κ. Πήχα, ο Δήμαρχος κάλυψε τον συνεργάτη του.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *