Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Η πικρία του Παύλου Πολάκη για την στάση της Όλγας Γεροβασίλη

Μπορεί, λόγω της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, να έχει ξεχαστεί η υπόθεση Πολάκη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα του Κρητικού πολιτικού δεν απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι τα τραύματα έχουν επουλωθεί.

Η υπόθεση Πολάκη αργά ή γρήγορα θα απασχολήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Προς το παρόν αυτό που σχολιάζεται από κύκλους προσκείμενους στον πρώην Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πικρία του για τη στάση της κ. Όλγας Γεροβασίλη, η οποία στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, στην οποία συζητήθηκε η στάση του Παύλου Πολάκη είχε υπερθεματίσει υπέρ της διαγραφής του.

Να σημειωθεί ότι Γεροβασίλη και Πολάκης χρεώνονται στην Προεδρική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ότι στις εσωτερικές εκλογές είχαν άριστη συνεργασία.

Κάτι που δεν εμπόδισε την Ηπειρώτισσα πολιτικό να συμπεριφερθεί με τον σκληρότερο τρόπο στον Σφακιανό σύντροφό της, επιβεβαιώνοντας ότι η πολιτική είναι ένα άγριο σπορ, στο οποίο δεν υστερεί καθόλου το ασθενές φύλο, το οποίο είναι ικανό για όλα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *