Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Νέα Αριστερά στην Ήπειρο: “Τα καλά και συμφέροντα”

Όπως αποκαλύπτει το News Brake από τον ΣΥΡΙΖΑ πληρώνεται ως υπάλληλος η Γιαννιώτισσα σύντροφος του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, κ. Όλγα Νάσση!

Η κυρία Νάσση, αν και εντάχθηκε στη Νέα Αριστερά θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να παραμένει υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ και να αμείβεται από αυτόν.

Ιδιοτελή επίσης είναι -σύμφωνα με τις κακές γλώσσες -τα κίνητρα του Γιάννη Δραγασάκη που ενώ παραιτήθηκε από την Κ.Ε και φαντασιώνεται τρίτο γύρο για την ηγεσία του κόμματος, παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πραγματικός λόγος της παραμονής στο κόμμα-λένε οι κακές γλώσσες- συνδέεται με το γεγονός ότι προΐσταται του Ινστιτούτου “Ένα”, το οποίο θα εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από τα κομματικά κονδύλια, έστω και για τα προσχήματα!
Οι πληροφορίες λένε, ότι ευρωβουλευτής- Γιαννιώτικης καταγωγής και αυτός- με τα πολλά σπίτια, κανόνισε ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων της ευρωομάδας να δοθεί στο “Ενα” που λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για τους “11” αλλά και στην εφημερίδα των Ομπρελίστας, την “Εποχή”.
Τούτων δοθέντων η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την κριτική που άσκησε στον Γιάννη Στέφο, ο οποίος μια αποσπασούλα πήρε ο άνθρωπος σε γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και είναι άδικο να αίρει επί των ώμων του τις αμαρτίες ολόκληρης της Ηπειρωτικής”Αριστεράς”…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *