Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το “τερμάτισε” ο πολυμήχανος Φίλιππας Φίλιος

Τρία 24ωρα, πριν τις επαναληπτικές εκλογές στο δήμο Ιωαννιτών και οι δύο μονομάχοι, Μπέγκας και Παπαγεωργίου δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα με τη χρησιμοποίηση όλων των μέσων, θεμιτών και αθέμιτων.

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο τα δύο στρατόπεδα προσπαθούν να προσελκύσουν ψήφους είναι οι  μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος έχει αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της προεκλογικής καμπάνιας της παράταξης Παπαγεωργίου.

Έτσι σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ο πολυμήχανος κ. Φίλιος στις επαφές που έχει με τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΙ, της μεγαλύτερης επιχείρησης του Δήμου, τους υπόσχεται, ότι αν ψηφίσουν την παράταξη Παπαγεωργίου, θα αναλάβει ο ίδιος (ο Φίλιος) την διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και έτσι θα εξασφαλίσει την εργασιακή ειρήνη, κάτι που δεν κατάφερε ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Οργανισμού Άρης Μπαρτζώκας, με τον οποίο είναι στην ίδια παράταξη!!!

Βέβαια δεν γνωρίζουμε, πώς αισθάνεται ο κ. Μπαρτζιώκας με την τακτική Φίλιου αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο κ. Φίλιος για να δελεάσει τους εργαζόμενους στη Δημοτική επιχείρηση είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των μεδόδων και των πρακτικών που χρησιμοποιούνται σ’ αυτή την προεκλογική μάχη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *