Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Το δίλημμα του Γ. Στέφου: Τρίκαλα ή Αθήνα;

Δεν τα πήγε καλά κατά γενική ομολογία ο Γιάννης Στέφος στις Περιφερειακές εκλογές, αφού οι ψήφοι που συγκέντρωσε η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ παράταξή του ήταν θεαματικά λιγότερες από όσες συγκέντρωσε το κόμμα του στην Ήπειρο τον περασμένο Ιούλιο.

Κοντά όμως στις μουρμούρες που ακούγονται εις βάρος του, ο κ. Στέφος έχει να αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό δίλημμα.

Ως γνωστόν ο δάσκαλος στο επάγγελμα περιφερειακός πια σύμβουλος στην Ήπειρο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποσπάστηκε στο γραφείο της βουλευτού Τρικάλων κυρίας Κοντοτόλη ( που αντιπολιτεύεται σθεναρά τον Κασσελάκη).

Και το δίλημμα του κ. Στέφου είναι, αν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γραφείο της βουλευτού στα Τρίκαλα ή στην Αθήνα.

Μπορεί άλλοι αποσπασμένοι σε γραφεία πολιτικών να μην έχουν πατήσει ποτέ σε αυτά, όντας στην πραγματικότητα αργόμισθοι, όμως αυτό είναι αντίθετο με τον αξιακό κώδικα του κ. Στέφου, που σε καμιά περίπτωση δεν ανέχεται να ζει στα Γιάννενα και να αμείβεται ως συνεργάτης πολιτικού εκτός Ιωαννίνων.

Αυτό το δίλημμα καλείται να λύσει ο κ. Στέφος, πριν αφοσιωθεί στα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα.

Βέβαια υπάρχει και η λύση να λήξει η απόσπασή του και να επιστρέψει στο σχολείο του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *