Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτικήσχόλια

ΣΥΡΙΖΑ: Η Μερόπη σέρνει το χορό της διάσπασης στην Ήπειρο;

Μέχρι τώρα η κυρία Μερόπη Τζούφη έχει διακριθεί στους χορούς του Ζαγορίου κατά τας εορτάς και πανηγύρεις της περιοχής μας, αποσπώντας τη γενική αναγνώριση.

Τον τελευταίο καιρό όμως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων επιχειρεί να σύρει και άλλους χορούς και μάλιστα εσωκομματικούς.

Οι χοροί αυτοί έχουν μια ιδιαιτερότητα, αφού τα μέλη του χορού αποτελούνται από 11 χορευτές (Κοντοτόλη,  Τζούφη, Σια Αναγνωστοπούλου, Φωτίου, Ζεϊμπέκ , Νάσος Ηλιόπουλος, Τζανακόπουλος, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης,Τσακαλώτος,  Πέρκα (οι υπογραμμισθέντες αρνηθηκαν σχετικές προτάσεις του Κασσελάκη για τομεάρχες) και σε κάθε “γυροβολιά” αυτού του νέου χορού αποσύρεται και ένας.

Σήμερα η κ. Τζούφη χορεύοντας αυτό το χορό αρνήθηκε μετά βδελυγμίας να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διαβούλευση για τον ορισμό των Τομεαρχών και αναπληρωτών τομεαρχών του κόμματος στη βουλή.

Στο χορό όμως αυτό αρνήθηκε να την ακολουθήσει ο εκ Πρεβέζης χορευτής Κώστας Μπάρκας, ο οποίος φρονίμως ποιών δέχτηκε να αναλάβει Τομεάρχης …Δημοσίας Τάξης.

Το επικρατέστερο σενάριο του χορού στον οποίο συμμετέχει η κ. Μερόπη είναι να αποχωρήσουν από την Κ.Ο εντός των επόμενων εβδομάδων μερικοί εκ των καλύτερων 11 χορευτών και να προετοιμάσουν νέο κόμμα, που θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές της Άνοιξης.

Και το ερώτημα είναι: Θα λάβει μέρος μέχρι τέλους στον χορό αυτό, που μοιάζει με το χορό του Ζαλόγγου η κ. Τζούφη, σέρνοντας το χορό της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Όλγας και του Μπάρκα;

Οψόμεθα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 56

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *