Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Δήμος Ιωαννιτών: Εκτός δημοτικής επιτροπής η παράταξη της κ. Καλογιάννη

Οι χθεσινές δημαιρεσίες στο Δήμο Ιωαννιτών μπορεί ως προς την εκλογή του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου  να έγιναν μέσα σε συναινετικό κλίμα, όμως στην συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής, ενός νέου οργάνου του Δήμου δεν συνέβη το ίδιο.

Συγκεκριμένα στο όργανο αυτό εκλέχτηκαν  με μυστική ψηφοφορία 5 σύμβουλοι από την παράταξη της δημοτικής αρχής και 3 από την αντιπολίτευση.

Η ψηφοφορία έγινε σε δύο κάλπες εκ των οποίων στην μία ψήφισαν οι της συμπολίτευσης για να εκλέξουν τους πέντε και στην άλλη οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης για να εκλέξουν τους τρεις.

Το αποτέλεσμα ήταν η παράταξη της κυρίας Καλογιάννη να μην εκλέξει σύμβουλο στη δημοτική επιτροπή και να εκλεγεί ο κ. Μάντζιος από την τέταρτη παράταξη που είναι αυτή του κ. Γκόντα, αφού η Νέα Εποχή και η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία τα συμφώνησαν στο παρασκήνιο.

Θυμάστε ότι χθες από την ίδια στήλη γράφαμε για τις ολέθριες σχέσεις Γκόντα- Καλογιάννη και τον ρόλο του κ. Φίλιου.

Δεν πέρασαν ούτε οκτώ ώρες και όσα επισημάναμε επιβεβαιώθηκαν, αφού για μια ακόμη φορά το γνωστό δίδυμο έδρασε και η κ. Καλογιάννη έπεσε θύμα των υπόγειων διαδρομών με αποτέλεσμα η τρίτη παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην εκπροσωπείται σε ένα σημαντικό όργανο του Δήμου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *