Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Αυτοί καλούνται να βγάλουν πρώτοι τα “κάστανα από τη φωτιά”

Αν σε ένα τομέα απέτυχε παταγωδώς η προηγούμενη Δημοτική Αρχή,  αυτός ήταν ο τομέας της καθημερινότητας.

Σ’ αυτόν ακριβώς τον τομέα θα κληθεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα η νέα Δημοτική Αρχή, χωρίς να έχει ούτε μια μέρα χάριτος, γιατί οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και στα Δημοτικά διαμερίσματα.

Για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ο κ. Μπέγκας επέλεξε τον Μάκη Χρυσοστόμου και τον Πέτρο Παλάσχα, δυο νέους ανθρώπους, οι οποίοι καλούνται να φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο.

Ένα έργο στο οποίο πρέπει να έχουν αρρωγούς  και τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει με την κατάλληλη και συνεχή ενημερωτική εκστρατεία να αντιληφθούν, ότι το πρόβλημα -για παράδειγμα- της καθαριότητας είναι υπόθεση όλων αλλά και να γνωρίζουν ότι θα έχουν συνέπειες, αν δεν σέβονται τους κανονισμούς, τους οποίους πρέπει να διαμορφώσει και να επικοινωνήσει μέχρι το τελευταίο χωριό η νέα Δημοτική Αρχή.

Αλλά και οι εργαζόμενοι του Δήμου στους τομείς που άπτονται της καθημερινότητας πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και αυτό θα γίνει με την συνεργασία και την εμπνευσμένη διοίκηση των νέων αντιδημάρχων και των συνεργατών τους.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *