Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Ο Γολγοθάς, χωρίς Ανάσταση, του κ. Μητσοτάκη

Το Πάσχα του καλοκαιριού έλαβε τέλος και από σήμερα αρχίζει ο Γολγοθάς του κ. Μητσοτάκη, που όσο και αν δεν το θέλει, πρέπει να γυρίσει στο Μαξίμου.

Στο Μαξίμου, όπου τον περιμένουν ένα βουνό από προβλήματα, με πρώτο και χειρότερο το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μπορεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ να έκαναν τα πάντα τις προηγούμενες ημέρες για να το εξαφανίσουν από την επικαιρότητα όμως οι παρακουθήσεις είναι εδώ και θα είναι το μεγάλο θέμα το οποίο από εδώ και στο εξής και για όσο διάστημα είναι πρωθυπουργός, θα καίει τον κ. Μητσοτάκη.

Η τύχη του πρωθυπουργού είναι προδιαγεγραμμένη και φτάνει μέχρι το εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου, όπου θα πρέπει να πείσει τους δικαστές, ότι δεν βρισκόταν ο ίδιος πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Γιατί δεν μπορεί ο κ. Κοντολέων να ξύπνησε ένα πρωί και να αποφάσισε μόνος του να παρακολουθήσει η ΕΥΠ τον κ. Ανδρουλάκη, τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος, χωρίς να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη, του οποίου η πρώτη ενέργεια, όταν έγινε πρωθυπουργός, ήταν να ψηφίσει νόμο για να υπαχθεί η ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη είναι κραυγαλέες, κάτι που το επισημαίνουν κάθε ημέρα οι συνταγματολόγοι και οι νομικοί της χώρας, που όλοι συμφωνούν, ότι η παραίτηση του κ. Μητσοτάκη είναι μονόδρομος, όπως και η ταυτόχρονη έναρξη των προανακριτικών διαδικασιών για την απόδοση των ευθυνών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *