Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…

Τελικά η άνω πλατεία (περιφέρεια) και η κάτω πλατεία (δήμος) μετά από μερικές ημέρες ένοχης σιωπής κατάφεραν να συντονιστούν και κάτω από την γενική κατακραυγή αναγκάστηκαν να απαντήσουν για τη σύμβαση του 1% για τα led.

Η Δημοτική Αρχή απάντησε με δελτίου τύπου και η Περιφερειακή Αρχή με συνέντευξη  του κ. Καχριμάνη.

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής  με το επιθετικό ύφος της που αποκαλύπτει τον πανικό της μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι ανάξια σχολιασμού, ενώ η απάντηση του κ. Καχριμάνη που ήταν απολογητική βρίθει ανακριβειών και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Το βασικό επιχείρημα του κ. Καχριμάνη είναι ότι δεν υπήρχε δυνατότητα έκπτωσης από τον ανάδοχο: “τα πράγματα ήταν μετρημένα ακόμα και για 0% έκπτωση,τα είχα πει στους συναδέλφους, πως αυτά είναι μετρημένα και για μηδέν έκπτωση. Τα έχω πει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή”,τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν γνωρίζουμε πότε διετύπωσε αυτές τις απόψεις ο κ. Καχριμάνης, γιατί ποτέ δεν ανακοινώθηκαν δημόσια.

Εκείνο που γνωρίζουν οι Γιαννιώτες είναι το δελτίου τύπου της 21 Ιουλίου 2020  της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας – Δήμο Ιωαννιτών για τον Οδοφωτισμό.

Στο δελτίο αυτό μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής: “Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης, έκανε αναλυτική παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο εξάγονται τα αντικειμενικά στοιχεία για το κόστος του ηλεκτροφωτισμού, ενώ εξήγησε ότι η τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για το Δήμο Ιωαννιτών, αρχίζει μετά την αρχική έκπτωση του 50% επί του αρχικού προϋπολογισμού (που ανέρχεται σε 19.192.214 ευρώ), ήτοι λίγο πάνω από τα 9,5 εκ. ευρώ. «Δηλαδή ο ανάδοχος θα πρέπει να δώσει προσφορά 50% και άνω»

Και είναι κρίμα που κανένας δημοσιογράφος στην συνέντευξη τύπου δεν υπενθύμισε στον κ. Καχριμάνη όσα είπε στο παρελθόν και τα οποία διαψεύδουν όσα υποστήριξε χθες, για να πληροφορηθούμε πότε ο Περιφερειάρχης μιλούσε σοβαρά και πότε έλεγε ψέματα.

Εκτός και αν άλλος ήταν ο Περιφερειάρχης το 2020,  όταν υπέγραφε τη σύμβαση με τον Δήμο Ιωαννιτών και άλλος είναι αυτός που υπογράφει την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *