Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Μια απαραίτητη διευκρίνιση για όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Καχριμάνη

Διαμαρτύρονται και έχουν δίκιο οι έγκριτοι καθ’ όλα δημοσιογράφοι του Γιαννιώτικου σάιτ Typos-i.gr, γιατί στο σημερινό μας άρθρο ” Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω” ασκήσαμε κριτική στους δημοσιογράφους, που παραβρέθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Καχριμάνη, και  δεν του υπενθύμισαν όσα είχε υποστηρίξει στις 21 Ιουλίου  του 2020 , όταν υπογράφηκε η προγραμματική συμφωνία για τον οδοφωτισμό μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου  και του Δήμου Ιωαννιτών.

Η πραγματικότητα είναι ότι η δημοσιογράφος του Typos-i.gr κ. Βαρβάρα Αγγέλη, που ήταν στην συνέντευξη  ερώτησε σχετικά τον κ. Καχριμάνη αλλά δεν έλαβε ουσιαστικά καμιά απάντηση. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας με την παράλληλη έκφραση συγγνώμης προς τους καλούς δημοσιογράφους, που έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.

Επιπλέον για να είμαστε δίκαιοι και με τους άλλους δημοσιογράφους η υποβολή ερωτήσεων στον κ. Καχριμάνη δεν είναι και εύκολη υπόθεση, αφού οι χειμαρρώδεις συνεντεύξεις του δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος, με αποτέλεσμα στο τέλος να μη μπορούν να αξιολογήσουν όσα λέει για να παρεμβαίνουν με διευκρινιστικές ερωτήσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *