Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή κρίση -Πολιτικές για την προστασία της κοινωνίας»

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή κρίση -Πολιτικές για την προστασία της κοινωνίας» διοργανώνει  την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Serai, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Ιωαννίνων ΠΑΣΟΚ- Κινήματος αλλαγής.

Στην εκδήλωση για το θέμα της ενεργειακής κρίσης ομιλητής θα είναι Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ,  ενώ την πολιτική επικαιρότητα θα αναλύσει ο Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Εκπρόσωποι Φορέων:

-Δημητρίου Ανδρέας : Ά Αντιπρόεδρος  Εθνικής ΈνωσηςΑγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

– Δημητρίου Δημήτριος  : Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού  ΕπιμελητηρίουΙωαννίνων.

-Ζαρκάδας Λευτέρης : Πρόεδρος ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων δωματίων και καταλυμάτων Ηπείρου, αντιπρόεδρος ένωσης ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων.

– Λιούρης Θεοχάρης : Πρόεδρος  Γενικού ΑγροτικούΣυνεταιρισμού Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *