Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ανταρσία στην Ήπειρο- Συμφωνούν οι βουλευτές της ΝΔ στην Ήπειρο με τον κ. Καχριμάνη;

“Ο νόμος και η διαπιστωτική πράξη για τη μεταβίβαση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) πάσχουν, γιατί έγινε κάτι επιπόλαιο και εν κρυπτώ και δεν μπορούν να υλοποιηθούν» δήλωσε κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου ο κ. Καχριμάνης, αρνούμενος να παραδώσει στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ηπείρου ό,τι περιουσιακό στοιχείο συνδέεται με τη ΜΕΑ , όπως ορίζει ο νόμος που ψήφισε η Βουλή.

-Δεν θέλω να κρατήσω το εργοστάσιο. Θέλω ό,τι γίνεται, να γίνεται προς όφελος της κοινωνίας, τόνισε ο κ. Καχριμάνης και συνέχισε:

-Είναι δυνατόν ένας Περιφερειάρχης να παραδώσει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία και να κατηγορηθεί για απιστία;

-Αυτά γίνονται με σωστές νομοθετικές ρυθμίσεις και όχι με ενέργειες στο πόδι.

-Δεν θέλω να κρατήσω το εργοστάσιο και να έχω την ευθύνη του και άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα,  επανέλαβε ο κ. Καχριμάνης αναφέροντας ότι οι συσσωρευμένες οφειλές των Δήμων έχουν φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν των δηλώσεων αυτών αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια, καθόσον ο κ. Καχριμάνης κήρυξε ουσιαστικά ανταρσία στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, επιζητώντας να εφαρμοστεί το δίκαιο του Καχριμάνη.

Μάλιστα τον νόμο που ο κ. Καχριμάνης ισχυρίζεται ότι είναι επιπόλαιος και πάσχει, ψήφισαν και οι 4 βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Ιωαννίνων αλλά και οι άλλοι τρεις στους υπόλοιπους Νομούς της Ηπείρου και οι Ηπειρώτες  εύλογα περιμένουν να λύσουν την σιωπή τους και να πάρουν θέση για τις απόψεις του κατά τα άλλα γαλάζιου Περιφερειάρχη και όχι να κάνουν την πάπια, σαν να μην συμβαίνει τίποτε.Το ζήτημα είναι βαθύτατα πολιτικό και δεν έχει σχέση με τον τρωθέντα εγωισμό του Περιφερειάρχη εξ αιτίας των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Συμφωνούν ή όχι με τον κ. Καχριμάνη;

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *