Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο γιος του Ντογιάκου στέλνει κατασχετήρια, ενώ ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τα funds!

Αίσθηση προκαλούν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις (Documento και ieidiseis.gr) που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον Ευάγγελο Ντογιάκο, γιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, και την εμπλοκή του σε funds, μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία διαχειριστές δανείων θα μπορούν να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ευάγγελος Ντογιάκος είναι δικηγόρος, που εκπροσωπεί ένα από τα funds και μάλιστα υπογράφει κατασχετήριο, που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που έγινε η κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη του Αρείου Πάγου, όπου 56 Ανώτατοι δικαστές ψήφισαν υπέρ των πλειστηριασμών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύνδεση αυτή του υιού του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου με τα funds, είναι ίσως και η εξήγηση στο γιατί, ενώ αρχικά επρόκειτο να ανέβει στην έδρα ο ίδιος ο Ανώτατος Εισαγγελέας, στη συζήτηση, που έγινε στο εν Ολομέλεια Δικαστήριο του Αρείου Πάγου στις 26 Ιανουαρίου, τη θέση του πήρε ο Αντεισαγγελέας ΑΠ Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που επίσης τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών.

tvxs.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *