Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Δήμος Ιωαννιτών: Η επόμενη ημέρα

Με τον εκλιπόντα δήμαρχο να αναπαύεται -σύμφωνα με την Εβραϊκή παράδοση στον κήπο της Εδέμ- η επόμενη ημέρα στον Δήμο Ιωαννιτών  φαντάζει Γολγοθάς, με τους δελφίνους τις προσεχείς ημέρες να δίνουν σκληρό αγώνα για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος μέχρι το τέλος του χρόνου που διανύουμε.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να διαδεχθούν τον εκλιπόντα 4 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη που έχει τα ηνία του Δήμου από το 2019, χωρίς να είναι βέβαιο ότι όλοι θα επιμείνουν μέχρι τέλους.

Όμως τα ανοιχτά προβλήματα της διοίκησης Ελισάφ, που δεν είναι και λίγα και οι περιορισμένες δυνατότητες των διαδόχων δεν αφήνουν την πολυτέλεια για συγκρούσεις και διχασμούς, γιατί ο δήμος κινδυνεύει να χάσει τον πιο πολύτιμο χρόνο, που είναι αυτός που διανύουμε.

Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και με αυτογνωσία και ενότητα να επιλεγεί εκείνος που έχει τις περισσότερες δυνατότητες αλλά και την σχετική εμπειρία να προωθήσει τα ζητήματα που είναι δρομολογημένα και απαιτούν άμεσες λύσεις.

Ο δήμος μας αυτή την στιγμή έχει ανάγκη να βρεθεί στο τιμόνι άνθρωπος με πρακτικό μυαλό- ένας, που αν είναι δυνατόν  θα έχει τα χαρακτηριστικά του Χαρίλαου Τόλη του 1984- τον οποίον θα συνδράμουν οι υπόλοιποι.

Όλα τα άλλα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, πριν και μετά τον θάνατο του Δημάρχου, είναι ασκήσεις ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών, που προκαλούν θυμηδία.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *