Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Η δημόσια “απολογία” του κ. Μαντά, που δεν έπεισε ούτε τον εαυτό του

Βγήκε χθες σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Χρήστος Μαντάς και σε ένα είδος δημόσιος απολογίας αναφέρθηκε αναλυτικά στο  γνωστό πρόβλημα, που τραυμάτισε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, στις εκλογές για την ανάδειξη τις νέας Κ.Ε. και που ακούει στο όνομα Γιώργος Ζάψας.

Ο θεωρούμενος ως η πέτρα του σκανδάλου πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αν και προσπάθησε να αποσείσει κάθε ευθύνη από πάνω του για το γεγονός ότι ύστερα από τις γνωστές μηχανορραφίες πήρε τη θέση ενός συντρόφου του, που πήρε περισσότερες ψήφους από αυτόν, ήταν απολογητικός και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αν και φορούσε μάσκα, ο ψυχίατρος κατά τα άλλα, Χρήστος Μαντάς δεν έκρυψε τις ενοχές του, γιατί μπορεί να μην έχει αυτός την ευθύνη για το κομφούζιο που προέκυψε με τις περιβόητες ποσοστώσεις, είναι φανερό όμως ότι συνεχίζει να τις αμφισβητεί όπως και η εσωκομματική ομάδα στην οποία ανήκει.

Για να ξεπεράσει το πρόβλημα, που είναι και ηθικό, υποστήριξε ότι με βάση τα αποτελέσματα βγήκε πέμπτος σε σταυρούς στην σειρά των ανδρών-άρα δεν πήρε τη θέση κανενός- διαπράττοντας για μια φορά ακόμη αλχημεία, γιατί στην πραγματικότητα βγήκε έκτος μετά τους Τσίρκα, Στέφο, Κάτση, Γρίβα και Ζάψα.

Προφανώς, αν και δεν δέχεται τις ποσοστώσεις θεωρεί τον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση που ήλθε τρίτος σε σταυρούς, ως …ποσόστωση και επομένως οι σταυροί του δεν μετρούν.

Δικολαβικά επιχειρήματα για ένα στέλεχος που θέλει να εμφανίζεται ως η αριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αν ήθελε να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές που προκλήθηκαν στο κόμμα τοπικά, θα έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του στον κ. Ζάψα σε μια κίνηση μεγαλοψυχίας και συμβάλλοντας στην ανανέωση του κόμματος.

Φαίνεται όμως ότι στη λογική του, όπως και στη λογική της ομάδας στην οποία ανήκει άλλες είναι οι προτεραιότητες και αυτές έχουν σχέση με συσχετισμούς και κομματικές καρέκλες, κάτι όμως που απάδει στην πραγματική αριστερά, όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν οι ιδέες και οι αξίες που δεν χρειάζονται οφίκια και θέσεις κομματικής εξουσίας, για να προβληθούν και να νικήσουν.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *