Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Μεταξύ ολίγων συγγενών και φίλων η παρουσίαση του “κόκκινου σακιδίου” του κ. Τσακαλώτου

Τελικά ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ  δεν έπεσε στην παγίδα που θέλησε  να του στήσει το τοπικό πολιτικό παρασκήνιο και δεν προσήλθε -πλην ελαχίστων- στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση του βιβλίου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στα παλιά Σφαγεία.

Έτσι η παρουσίαση του “κόκκινου σακίδιου” έγινε μεταξύ ολίγων συγγενών και φίλων και αυτό είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Για τον Μωυσή Ελισάφ, που παρουσίασε το βιβλίο και ο οποίος προ ημερών σε τοπικό κανάλι ισχυριζόταν ότι ως κεντρώος φιλελεύθερος μπορεί να κινείται με άνεση και στη δεξιά και στην αριστερά, το μήνυμα ήταν ότι μπορεί να εξαπάτησε το 19 τον δημοκρατικό κόσμο, όμως τη δεύτερη φορά η επιχείριση αυτή θα πέσει στο κενό.

Για τον κ. Τσακαλώτο το μήνυμα ήταν ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεται τους κομματικούς του φίλους οι οποίοι τον εξέθεσαν, γιατί σαν πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί  να αναθέτει  σε πολιτικούς καιροσκόπους, σαν τον δήμαρχο, να μιλούν με υποκρισία για τις ιδέες του και να εκθειάζουν τη δημοκρατία και το διάλογο, όταν στην πολιτική τους συμπεριφορά ως δημόσια πρόσωπα στα Γιάννενα κάνουν τα ακριβώς αντίθετα, αποτελώντας πρότυπα αυταρχισμού και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς.

Για το τοπικό παρακομματικό ιερατείο το μήνυμα είναι ότι ο κόσμος έχει αντιληφτεί το πολιτικό παρασκήνιο των εκλογών στην αυτοδιοίκηση το 2019 και τώρα είναι πολύ καχύποπτος.

Τόσο μάλιστα καχύποπτος, με αποτέλεσμα όσοι συμμετείχαν στη χθεσινοβραδινή βιβλιοπαρουσίαση να χωρούν στο σακίδιο του κ. Τσακαλώτου και ακόμη να υπάρχει χώρος, όπως δηκτικά σχολίασε συμπολίτης μας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *