Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Ενότητα Πολιτών: Τα ζητούμενα την επομένη μια μαζικής συνέλευσης

Συνήλθε χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης για πρώτη φορά  η ολομέλεια της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” ύστερα από μια μακρά περίοδο, όπου κυριάρχησαν τα υγειονομικά μέτρα. Όμως και εάν ακόμη δεν υπήρχαν οι υγειονομικοί περιορισμοί, πολύ αμφιβάλλουμε, αν θα συνερχόταν νωρίτερα η ολομέλεια της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ιωαννιτών.

Είναι γνωστή άλλωστε η αποστροφή, όσων ηγούνται μαζικών παρατάξεων, να υποβάλλονται στην κριτική και στον έλεγχο των μελών, τα οποία θυμούνται συνήθως, όταν αρχίζει η προεκλογική περίοδος. Και στο δήμο Ιωαννιτών είμαστε πια αντικειμενικά σε τέτοια φάση, αφού οι διεργασίες εν όψει των εκλογών που θα διεξαχούν το φθινόπωρο του 2023 είναι έντονες.

Το ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης μιλά για μια μαζική συγκέντρωση που άφησε ικανοποιημένους τους διοργανωτές της.

Όμως περισσότερο ικανοποιημένοι θα ήταν και θα είναι οι δημότες, εάν οι διαδικασίες της παράταξης, που ευχόμαστε να συνεχιστούν και να είναι ουσιαστικές και γόνιμες, ξεπερνώντας τα συνήθη ευχολόγια, τις αόριστες διακηρύξεις αλλά και τους αντίστοιχους αντιπολιτευτικούς αφορισμούς, κατορθώσουν να εμφανίσουν ένα συνεκτικό πρόγραμμα για την επίλυση τριών με τέσσερα βασικών προβλημάτων που απασχολούν το δήμο Ιωαννιτών.

Και η ικανοποίηση αυτή θα μετατρέπονταν σε ενθουσιασμό, εάν το πρόγραμμα αυτό καλούνταν να το υλοποιήσει μια νέα γενιά στελεχών.

Γιατί η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, αν θέλει να επανέλθει στα δημοτικά πράγματα αλλά και να προσφέρει ουσιαστικά την επόμενη τετραετία στο δήμο μας, που είναι και το ζητούμενο, πρέπει να απαλλαγεί από τα βαρίδια της, τους κομματάρχες και τους τοπάρχες που μπορεί να προσφέρουν μεν αρκετές ψήφους, αφαιρούν όμως περισσότερες και το κυριότερο έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο προσφοράς στον τόπο.

Άραγε, θα έχει ο κ. Μπέγκας ή οποιοσδήποτε άλλος ηγηθεί αυτής της παράταξης το πολιτικό θάρρος να προχωρήσει σε μια τέτοια ανανέωση, θέτοντας εκτός ψηφοδελτίου τα βαρίδια; Αν το κάνει θα έχει πετύχει την πρώτη πολιτική νίκη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *