Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Κι αν…  αυτοί που ψήφισαν τον Στέφανο δε γελάστηκαν αλλά τον «χρησιμοποίησαν»;

Αστερινός Μάνθος

Κι αν… όλοι αυτοί που ψήφισαν τον Στέφανο δε γελάστηκαν αλλά τον «χρησιμοποίησαν»;

Αν όλοι αυτοί δεν είναι μόνο αριστεροί αλλά και «απλοί» άνθρωποι -ίσως το λεγόμενο κέντρο- που αγανάκτησαν από την αναποτελεσματικότητα του ΣΡΖ και θέλουν έτσι να δείξουν την απαίτησή τους για αλλαγή πορείας;

Το μόνο στήριγμα της κοινωνίας απέναντι σε κάθε κακή κυβέρνηση είναι η αντιπολίτευση, που καταφέρνει και συσπειρώνει διαφορετικές κοινωνικές ομάδες ως αντίρροπη δύναμη απέναντι στις κυβερνητικές επιθέσεις. Δυστυχώς ο ΣΡΖ δεν τα κατάφερε σ΄ αυτό.

Κοινωνικές συνθήκες σαν τις υπάρχουσες είναι οι ιδανικές για την ανάπτυξη του φασισμού, που προσωπικά προτιμώ να τον προλαμβάνω, παρά να ψάχνω να τον τσακίσω στους δρόμους!

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται άλλη μια τίμια αντιπολιτευτική δύναμη αλλά ένα τίμιο κόμμα, που θα πάρει την εξουσία και θα κάνει άμεσα την καθημερινότητά τους λιγότερο ζοφερή!

Ένα κόμμα που ίσως αναγκαστεί να “λερωθεί” για να πετύχει… αλλά είναι δική μας ευθύνη να αποφασίσουμε, αν είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις ανάγκες της κοινωνίας ή για να προστατέψουμε το “καθαρό μας κούτελο”!..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *