Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Περιφέρεια Ηπείρου: Όταν η αντιπολίτευση σφάζεται στη στρούγκα του Καχριμάνη

Στέφανος Καραμούτσιος

Αν και τα γεγονότα που ακολούθησαν  μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων από τον κ. Καχριμάνη  δεν ήταν ευχάριστα για τον Αφέντη της Ηπείρου, αφού μερικά από τα σχέδιά του αποδείχτηκαν κυριολεκτικά λόγια του αέρα (Πάρκο Τεχνολογίας κλπ), το γεγονός που χαρακτήρισε την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν οι στρεψοδικίες του περιφερειάρχη, προκειμένου να αποσείσει τις ευθύνες του αλλά ο ανοιχτός πόλεμος μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα κατά την εκλογή από το περιφερειακό συμβούλιο των αντιπροσώπων για την ΕΝ.ΠΕ (Ένωση Περιφερειών) η παράταξη Καχριμάνη (επίσημη παράταξη του κυβερνώντος κόμματος) πριμοδότησε τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και έτσι αυτές εξέλεξαν στην ΕΝ.ΠΕ τον κ. Στέφο και τον κ. Ζούμπα, που συγκέντρωσαν ο καθένας από 6 ψήφους, ενώ διέθεταν (ο καθένας) από 4, με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί ο κοινός εκπρόσωπος των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ και της παράταξης ΦΩΣ, που συγκέντρωσε 5 ψήφους και ούτε φυσικά ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, που έλαβε 4 ψήφους.

Το γεγονός αυτό έφερε έναν πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων του κ. Στέφου, Ζούμπα και ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ με τους τελευταίους να κατηγορούν τους δύο προηγούμενους για μυστικές συμφωνίες στην προεκλογική περίοδο με τον κ. Καχριμάνη, που ξεπληρώνονταν τώρα και τους Στέφο και Ζούμπα να ανταπαντούν με σκληρό τρόπο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αν η κίνηση Καχριμάνη για να πριμοδοτήσει τις παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του  ΠΑΣΟΚ ήταν αποτέλεσμα συμφωνίας ή μια έξυπνη κίνησή του, προκειμένου να σπείρει ζιζάνια στην αντιπολίτευση αναμοχλεύοντας παλιές καταστάσεις, εκείνο όμως που είναι πραγματικότητα είναι ότι στην αντιπολίτευση έγιναν κυριολεκτικά “μαλλιά κουβάρια” με τον κ. Καχριμάνη να γελά πονηρά, αφού το πολιτικό ενδιαφέρον στράφηκε αλλού και όχι στα πεπραγμένα του.

Αν αξίζει δε κάτι να σημειωθεί στον πόλεμο των ανακοινώσεων των παρατάξεων των κ. Στέφου, Ζούμπα και των Οριζόντων Ηπείρου (που με την τελευταία ανακοίνωσή τους ζητούν την παραίτηση του κ. Στέφου), είναι ότι οι πριμοδοτηθέντες δεν δίνουν ούτε μια εξήγηση, γιατί τους επέλεξε ο κ. Καχριμάνης σε μια εποχή μάλιστα που το κλίμα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν είναι και το καλύτερο και ο καθένας μετρά με επιμέλεια τα κουκιά του…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *