Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γιάννενα: Άμεση επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την άγονη αεροπορική γραμμή Ιωάννινα-Ηράκλειο Κρήτης

Την άμεση επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την άγονη αεροπορική γραμμή Ιωάννινα-Ηράκλειο Κρήτης ζητούν με επιστολή τους στον Υπουργό Υποδομών και τον Διοικητή Πολιτικής Αεροπορίας φορείς των Ιωαννίνων και της Κρήτης που έχουν σχέση με τον τουρισμό και όχι μόνο.

Στην επιστολή τους σημειώνουν ότι ” η επαναπροκήρυξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την άγονη αεροπορική γραμμή Ιωάννινα-Ηράκλειο Κρήτης αναμένεται με αγωνία από πλήθος επαγγελματικών φορέων, συλλόγων αλλά και πολιτών τους τελευταίους μήνες. Μετά τη λήξη του προηγούμενου άγονου διαγωνισμού αναμενόταν η επαναπροκήρυξή του με διαφορετικούς όρους, όμως έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία νεότερη ενημέρωση”.

Υπενθυμίζεται πως η δρομολόγηση της συγκεκριμένης πτήσης είναι πολύ σημαντική και για τις δύο Περιφέρειες με δεδομένο πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση αμφίδρομα για την οργάνωση τουριστικών πακέτων, οργανωμένων εκδρομών συλλόγων και σχολικών ιδρυμάτων, αλλά και μεγάλη ζήτηση για τη μετακίνηση μεμονωμένων τουριστών.Παράλληλα, είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μετακίνηση φοιτητών που σπουδάζουν στα δύο μεγάλα περιφερειακά πανεπιστήμια των Ιωαννίνων και της Κρήτης, καθώς και για την ομαλότερη διεξαγωγή της πληθώρας επιστημονικών και εκπαιδευτικών συνεδρίων που διεξάγονται συχνά και στις δύο περιοχές. Σημειώνεται ακόμα πως υπάρχει σημαντικός αριθμός πολιτών που μετακινείται με μεγάλη συχνότητα μεταξύ των περιοχών για επαγγελματικούς, οικογενειακούς και άλλους λόγους.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *