Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Ευχαριστίες για την εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες

Ευχαριστίες στη διοργάνωση του Ioannina Lake Run και στην Energean, εκφράζει με επιστολή της η ανοικτή εθελοντική ομάδα των Paguristas, με αφορμή την παραλαβή των πιστοποιητικών εκπαίδευσης του προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες για τους πολίτες», που παρακολούθησαν δωρεάν πέντε μέλη της στις αρχές Σεπτεμβρίου, αποκομίζοντας γνώσεις καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και παροχής πρώτων βοηθειών.

«Η ενέργεια αυτή αποτελεί για μας όχι μια ανταπόδοση στη συμβολή της εθελοντικής ομάδας στη διοργάνωση του Ioannina Lake Run, με συνέπεια επί σειρά ετών αλλά κυρίως μια αναγνώριση της προσφοράς μας στο κοινωνικό σύνολο.

Ευελπιστούμε το πρόγραμμα εκπαίδευσης να συνεχιστεί και να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλα μέλη μας να το παρακολουθήσουν» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *