Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Ο κ. Τσίγκρος νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου- Αντιδράσεις

Αλλαγή στην ηγεσία του ΤΕΕ Ηπείρου προέκυψε από τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση, αφού για τη διετία 2022 πρόεδρός του αναδείχθηκε ο κ. Γιάννης Τσίγκρος αντικαθιστώντας τον Γιάννη Λυκοτραφίτη.

Ο κ. Τσίγκρος ανήκει στην παράταξη ΔΚΜ (με αναφορά στη ΝΔ), ενώ ο κ. Λυκοτραφίτης στην παράταξη ΔΕΣΜΗ (με αναφορά στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και η εναλλαγή στην προεδρία είχε αποφασιστεί μεταξύ των δύο παρατάξεων από το 2020.

Τις διαδικασίες αυτές “που οδήγησαν στην εκλογή προέδρου στο ΤΕΕ προερχόμενου από τη Δεξιά, για πρώτη φορά από το 1950, χρονιά ίδρυσης του ΤΕΕ Ηπείρου”, επικρίνει με ανακοίνωσή της η παράταξη ” Ενωτική Πρωτοβουλία Μηχανικών” που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Η παράταξή μας, συνεπής και σταθερή στις θέσεις της για ένα ΤΕΕ/ΤΗ αυτόνομο, προοδευτικό,παρεμβατικό, ουσιαστικό, διεκδικητικό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό, προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να ανακόψει αυτήν την εξέλιξη, καταθέτοντας υποψηφιότητες για τις θέσεις του Προέδρου της Δ.Ε., καθώς και του Αντιπροέδρου και του Γ.Γ. της Αντιπροσωπείας”, αναφέρει η ανακοίνωση που συνεχίζοντας δηλώνει “ότι η παράταξη θα είναι παρούσα στην προσπάθεια ανάσχεσης της διαφαινόμενης περαιτέρω συντηρητικοποίησης, αδρανοποίησης, κομματικής εργαλειοποίησης από την τοπική και κεντρική πολιτική εξουσία και απαξίωσης του ΤΕΕ/ΤΗ, στοχεύοντας και δουλεύοντας για τη διαμόρφωση μιας νέας πλειοψηφίας σε προοδευτική κατεύθυνση, με επίκεντρο τη μεγάλη μάζα των μηχανικών και τις ανάγκες τους”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *