Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνίασχόλια

Πιο γρήγοροι κι απ τον ίσκιο τους….

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ιωαννιτών την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να ξηλώσει το πεζοδρόμιο στην Πλατεία Πάργης, πριν καν ολοκληρωθεί:

“Η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τη θητεία της εκπληρώνοντας την προεκλογική δέσμευση να ακυρώσει την ανάπλαση της πλατείας και συνέχισε ακυρώνοντας την προεκλογική της δέσμευση και εντάσσοντας εκ νέου την πλατεία στα έργα. Τα χρόνια πέρασαν η δημοτική αρχή ωρίμασε και τώρα έφτασε να ξηλώνει ένα πεζοδρόμιο (Πλ Πάργης) πριν καν το ολοκληρώσει. Εύγε….”

Να σημειωθεί ότι πρώτο το σάιτ μας ανέδειξε τα προβλήματα στην συγκεκριμένη παρέμβαση στην Πλατεία Πάργης με επιτόπιο ρεπορτάζ (πατήστε ΕΔΩ) που κάναμε στις 22 Σεπτεμβρίου, από όπου και η σχετική φωτογραφία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 33

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *