Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Πλατεία Πάργης: Ώπα και αράξαμε!

Μπορεί  ο Δήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στο face book να επικαλείται ένα άρθρο μιας δημοσιογράφου του …προηγούμενου αιώνα με τίτλο: ” Ζήτω !! Η πόλη μας ανασκάπτεται!” που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα, όπου η πάλαι ποτέ δημοσιογράφος υμνεί την περίοδο Ελισάφ και τα έργα του, που γίνονται τόσο μελετημένα, ώστε να προκαλούν σε κάθε γειτονιά τις ζητωκραυγές των Γιαννιωτών όμως η πραγματικότητα διαψεύδει όχι την κ. Μαλάμη αλλά τον Δήμαρχο που την επικαλείται.

Γιατί στην Πλατεία Πάργης, όπου ο Δήμος πραγματοποιεί παρέμβαση με την κατασκευή νέων πεζοδρομίων όχι μόνο δεν ακούγονται ζητωκραυγές αλλά φωνές αγανάκτησης, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για το κομφούζιο που δημιουργείται, όταν μεγάλα οχήματα που κατεβαίνουν από την οδό Πάτση επιχειρούν να στρίψουν δεξιά στην οδό Πυρσινέλλα.

Τόση μελετημένη είναι η  νέα κατασκευή των πεζοδρομίων, ώστε πχ ένα αστικό λεωφορείο να κινδυνεύει να ανεβεί στο απέναντι πεζοδρόμιο, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (βλέπε σημερινή φωτογραφία).

Αν μάλιστα υπάρχει κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, κάτι που δεν υπήρχε σήμερα που επισκεφτήκαμε την περιοχή, τότε φαντάζεται κανείς το μποτιλιάρισμα που θα γίνει, που θα φτάνει μέχρι την Νομαρχία και την οδό Σπυρίδωνος Λάμπρου και βάλε.

Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος να αναδημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα τους  ύμνους μια ευφάνταστης γηραιάς κυρίας, καλόν είναι να επισκεφτεί τα μέρη όπου γίνονται παρεμβάσεις και να τραβήξει τα αυτιά των υπευθύνων για τις αστοχίες που παρατηρούνται, όπου γίνονται έργα και οι οποίες δεν είναι λίγες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *