Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Ποιο διάσημο μοντέλο έρχεται στα Γιάννενα για την τουριστική προβολή της πόλης

Όπως είχαμε προαναγγείλει την προηγούμενη Δευτέρα, σε μια εντυπωσιακή κίνηση προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών, προκειμένου στα πλαίσια της εξωστρέφειας να προωθήσει την τουριστική προβολή της πόλης.

Εκμεταλλευόμενη την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του κ. Ελισάφ και τις σχέσεις του με το διεθνές τζετ σετ, η ομάδα που έχει συγκροτήσει ο δήμαρχος για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου κατάφερε να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Αλεσάντρα Αμπρόζιο, του διάσημου υπερμοντέλου από τη Βραζιλία, το οποίο θα έλθει στα Γιάννενα την Κυριακή του Θωμά, προκειμένου να φωτογραφεί στα αξιοθέατα της περιοχής μας.

Οι φωτογραφίες αυτές θα αξιοποιηθούν από τα πιο σημαντικά τουριστικά γραφεία, που υπάρχουν στον κόσμο και έτσι τα Γιάννενα θα προβληθούν σε όλη την υφήλιο.

Να σημειωθεί ότι αρρωγός στην προσπάθεια αυτή της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να πειστεί να έλθει στα Γιάννενα η κ. Αμπρόζιο, ήταν και η σύζυγος του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Χήτου ( της γνωστής  βιομηχανίας  Ζαγόρι) που είναι βραζιλιάνικης καταγωγής, κάτι που ενισχύει και τις φήμες ότι ο κ. Χήτος σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με την αυτοδιοίκηση, φιλοδοξώντας να αντικαταστήσει τον κ. Ελισάφ.

Απόκαυκος, ο παλαιοημερολογίτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *