Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Το στρατόπεδο Βελισσαρίου προτείνει ο Σταύρος Καλογιάννης ως την πιο κατάλληλη θέση για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

 

Το στρατόπεδο Βελισσαρίου θεωρεί ο Σταύρος Καλογιάννης ως την πιο κατάλληλη θέση για την ανέγερση του νέου Μεγάρου της Αστυνομίας.

Την θέση του αυτή ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ ανέπτυξε κατά την σημερινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο κ Αν. Κωνσταντινίδη και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα τα μέλη της Ένωσης ενημέρωσαν τον Σταύρο Καλογιάννη για τις προτεινόμενες θέσεις από τον Δήμο Ιωαννιτών, στην παραλίμνια περιοχή, στην περιοχή Αεροδρομίου-Νέας Ζωής και σε έκταση στο Σταυράκι, πλησίον της Λαχαναγοράς.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Καλογιάννης εξέφρασε καταρχήν επιφυλάξεις για τις συγκεκριμένες θέσεις, λόγω έλλειψης τεχνικών στοιχείων αλλά και λόγω των υφιστάμενων πολεοδομικών περιορισμών στις εν λόγω περιοχές, όπως στα ύψη των νέων κτιρίων, στις χρήσεις γης, και σε θέματα τήρησης αποστάσεων από τα όρια της Παμβώτιδας.

Τόνισε δε ότι η μόνη ολοκληρωμένη πρόταση είναι εκείνη του Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων και αφορά τη δημιουργία νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο Στρατόπεδο Βελισσαρίου, αφού αυτό παραχωρηθεί στο σύνολό του στην πόλη, με αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος του Στρατοπέδου, όπου αυτό είναι εφικτό.

Φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *