Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Άνω κάτω ο μπασκετικός Παναθηναϊκός

Τσουνάμι αλλαγών τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο προκάλεσαν στον Παναθηναϊκό οι μετασεισμικές δονήσεις της 4ης συνεχόμενης ήττας του από τον Ολυμπιακό, η οποία του στερεί την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το μάρμαρο της αγωνιστικής αποτυχίας το πλήρωσαν ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Παππάς, μαζί με τα «τοτέμ» της ομάδας Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Η οικονομική αποτυχία χρεώθηκε στον πρόεδρο, Τάκη Τριαντόπουλο, καθώς σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση υπάρχει επιβάρυνση 3 εκατ. ευρώ έως τώρα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, παρότι η στόχευση ήταν να λειτουργήσει η ομάδα στα στενά όρια του ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.

Ο κ. Τριαντόπουλος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου έως τις 30 Ιουνίου για να μην προκύψει πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, ενώ οι Διαμαντίδης, Πρίφτης και Παππάς έλυσαν ήδη τη συνεργασία τους και αποτελούν παρελθόν. Ο Αλβέρτης παύθηκε από τα διοικητικά καθήκοντά του, αλλά του προτάθηκε να παραμείνει ως γενικός αρχηγός, χωρίς ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν θα αποδεχθεί το νέο του ρόλο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, έχοντας εν λευκώ την διαχείριση του τμήματος και την ευθύνη της επιλογή του νέου προπονητή.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ, «στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει, καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος».
Καθημερινή

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *