Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλο διπλό στη Νίκαια με 0-1

Μεγάλη νίκη στην Νίκαια πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας του Ιωνικού με 1-0  και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, φθάνοντας του 30 βαθμούς και βυθίζοντας την ομάδα της Νίκαιας στην ουρά της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Το γκολ πέτυχε στο 64΄ο Μορέιρα ύστερα από θαυμάσια επίθεση της ομάδος των Ιωαννίνων, όταν ο Πήλιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Χουτεσιώτης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μορέιρα πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα άλλα ματς των play outs::

Παναιτωλικός- Λεβαδειακός 2-2

Αστέρας- Λαμία 0-0

Ατρόμητος- ΟΦΗ 2-3

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Κάνιας, Σεμπά (76′ Μάνος), Γούλερι (60′ Ελευθεριάδης), Μασάς (71′ Λοβέρα), Μάντζης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας (49′ λ. τρ. Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μορέιρα (88′ Ροσέρο), Τζίμας, Τζίνο, Παμλίδης, Λιάσος, Μπάλαν (90+9′ Κόντε).

Οι σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *