Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Σε Ηπειρώτικα χέρια ο ΠΑΣ Γιάννενα; (Αποκλειστικό)

Έντονες είναι οι διεργασίες τις τελευταίες ώρες για την αγορά του ΠΑΣ Γιάννενα, τις μετοχές του οποίου πωλούν τα αδέλφια Χρηστοβασίλη.

Ο υποβιβασμός του  Άγιαξ της Ηπείρου από την Super League  έχει προκαλέσει τον θρήνο των απανταχού Ηπειρωτών, οι οποίοι ανησυχούν για το μέλλον της Γιαννιώτικης ομάδος.

Μπροστά στον κίνδυνο ο ΠΑΣ Γιάννενα να έχει την τύχη της Ξάνθης, του Ηρακλή, του Πανιωνίου και άλλων ιστορικών ομάδων, ισχυροί παράγοντες της Ηπειρώτικης Ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες σκέπτονται σοβαρά μέσω επενδυτικού fund -το οποίο διαχειρίζονται -να αγοράσουν τις μετοχές του ΠΑΣ.

Στις διεργασίες αυτές κρίσιμο ρόλο έχει αναλάβει ο Σπύρος Ριζόπουλος, τον οποίο εμπιστεύονται οι συμπατριώτες μας στις ΗΠΑ.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπου αυτές τις ημέρες υπέγραψε νέα επιχειρηματική συμφωνία στον τομέα της επικοινωνίας, φαίνεται ύστερα από ισχυρές πιέσεις να έχει πειστεί από τους ομογενείς να τεθεί επικεφαλής του σχήματος που θα αγοράσει τον ΠΑΣ Γιάννενα και θα αναλάβει την οικονομική του εξυγίανση και την επάνοδό του στην Super League.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *