Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Αθλητικά

Χαμηλό βαρομετρικό απειλεί τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων

Δύσκολες ώρες περνά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, ένα ερασιτεχνικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1973  με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος του τένις.

Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου φιλοξενούνται στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι)  με τον Όμιλο να νοικιάζει τις εκτάσεις που χρησιμοποιεί από τον Δήμο Ιωαννιτών.

Εάν κάνει κάποιος έναν απολογισμό της 50 χρονης δράσης του Ομίλου θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο Όμιλος  με το πέρασμα των χρόνων παρέμεινε ένα κλειστό club χωρίς ποτέ να καταφέρει να κάνει το τένις ένα άθλημα που θα το αγαπήσουν οι Γιαννιώτες και ειδικά οι νέοι.

Από τα 38 μέλη του 1973 που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του Ομίλου Αντισφαίρισης σήμερα ο Όμιλος αριθμεί περί τα 200 μέλη και αυτό σε μια πόλη 150.000 κατοίκων.

Μάλιστα ο αριθμός αυτός είναι οριακός και ο Όμιλος κινδυνεύει άμεσα να χάσει την ταυτότητα του και να διαγραφεί από το μητρώο των συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την παραπέρα λειτουργία του.

Και ενώ ο Όμιλος αντιμετωπίζει οριακές καταστάσεις το Δ. Σ του συλλόγου φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά μέλη του Ομίλου κατηγορούν τον Πρόεδρο κ. Γιώτη  για “μοναρχική” συμπεριφορά  με τελευταίο κρούσμα την απόφασή του να τοποθετήσει  χωρίς πιστοποίηση και πτυχία μέλος του ομίλου ως προπονήτρια και εκπρόσωπο του ομίλου για την προβολή του τένις στα σχολεία.

Κάτι που, όπως υποστηρίζουν, δεν νομιμοποιείται να το πράξει και δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου.

Ταυτόχρονα τα ίδια μέλη εκφράζουν φριχτά παράπονα, γιατί πολιτικοί παράγοντες  των Ιωαννίνων, όπως το μέλος του ΔΣ Δ. Σιόλος που είναι στενός συνεργάτης του περιφερειάρχη Αλ.Καχριμάνη συμπεριφέρεται χωρίς ίχνος αθλητικής παιδείας, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις εναντίον μελών του Ομίλου που δεν συμβαδίζουν με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σε μια προσπάθεια να τα απαξιώσουν.

Μάλιστα ο τελευταίος υπόσχεται ότι θα μεσολαβήσει στην Περιφερειακή Αρχή, ώστε να ενισχυθεί ο Όμιλος με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως επιχορήγηση του σωματείου.

Την ίδια ώρα βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι παρότι ο όμιλος εισπράττει χρήματα από τα μέλη του, αναζητά και φαίνεται να έχει λάβει υποσχέσεις για χρηματοδότηση από τον Δήμο Ιωαννιτών με  περίπου 30,000€.

Δηλαδή ο δήμος Ιωαννιτών θα χρηματοδοτήσει τον ενοικιαστή του στο Πάρκο Πυρσινέλλα από τα ταμεία του δήμου, έναν ενοικιαστή που αν και τα μέλη του δεν ανήκουν στα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα της τοπικής κοινωνίας, επιζητά η αυτοδιοίκηση να επιδοτήσει το χόμπι του.

Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *