Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το βήμα των δημοτών

Δήμος Ιωαννιτών: “Έφυγαν αφήνοντας πίσω τους χάος”- Επιστολή συνδημότη μας

Συμπολίτης μας με αφορμή την επικείμενη αύξηση των δημοτικών τελών με επιστολή του στο σάιτ μας γράφει τα εξής:

“Μόλις μόνο είκοσι ημέρες από την αλλαγή στο Δήμο Ιωαννιτών και με αφορμή την επικείμενη αύξηση των δημοτικών τελών επιβεβαιώνονται όλοι όσοι  το προηγούμενο διάστημα σημείωναν ότι η παρελθούσα δημοτική αρχή ήταν μια δημοτική αρχή χωρίς σχέδιο και χωρίς καμία γνώση  διοίκησης όχι μόνο ενός δήμου σαν αυτόν του Δήμου Ιωαννιτών αλλά ούτε και για μια μικρή κοινότητα.

Είναι προφανές ότι η προηγούμενη διοίκηση απέτυχε εντελώς να ανταποκριθεί στον ρόλο της, αφήνοντας μια κατάσταση χάους πίσω της. Πλήρης αποτυχία για τους προϋπολογισμούς της και παράβλεψη κάθε  δεοντολογικής και διοικητικής υποχρέωσης.

Είναι αυταπόδεικτο πλέον ότι ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται στην θέση να αυξήσει τα δημοτικά τέλη λόγω της αμέλειας και της ανεπαρκούς διαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης.

Χρέη και δεσμευμένα χρήματα από την δική τους ανευθυνότητα που δυστυχώς και αυτή η ανευθυνότητα τους θα παραμείνει  ατιμώρητη.

Διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή είναι η  κληρονομιά που άφησαν στους πολίτες μετά από μια 4ετία και ίσως με περισσό  θράσος πρώην στελέχη της και συνοδοιπόροι  θα προσπαθήσουν σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια να τα φορτώσουν στους επόμενους χαρακτηρίζοντας τους ανάλγητους και χωρίς αίσθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική οικογένεια και οι επιχειρήσεις.

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα αρχίσει η σημερινή δημοτική αρχή σταδιακά να ανακοινώνει δίκαιες μειώσεις για όλους  και ανάλογες των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πολίτες”

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *