Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Ο πιο αδύναμος κρίκος

 

Ενώ οι γνώμες  διίστανται για το ποιος ήταν μέχρι σήμερα ο πιο αδύναμος κρίκος στην ιστορία του ομώνυμου τηλεοπτικού παιχνιδιού, που φέτος φιλοξενείται στην ΕΡΤ, ενός παιχνιδιού γνώσεων και στρατηγικής, στη Δημοτική Αρχή όλοι συμφωνούν ότι ο πιο αδύναμος κρίκος είναι η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, κ. Ακονίδου.

Γιατί δεν περνά ημέρα που να μην καταγράφεται και ένα επεισόδιο της Αντιδημάρχου με τους εργαζόμενους, τους καλλιτέχνες, τους μαθητές ακόμη και με τους γονείς των μαθητών, κάτι που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμαρχο, που δεν προφταίνει να την καλύπτει πολιτικά αλλά και να την στηρίζει.

Μάλιστα η κορύφωση της κρίσης συνέπεσε με το Γιομ Κιπούρ, την μεγάλη γιορτή της εξιλέωσης και της κάθαρσης, που γιόρτασαν οι Εβραίοι συμπολίτες μας στη Συναγωγή της πόλης μας.

Και σε όσους συμμετείχαν στην ιερή αυτή γιορτή, ήταν φανερή  η επίπτωση της κρίσης στο πρόσωπο του Μωυσή Ελισάφ κατά την εκτέλεση των θρησκευτικών του καθηκόντων.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο πιο αδύναμος κρίκος στην διοίκηση Ελισάφ εντοπίζεται στο χώρο του πολιτισμού, που ήταν ένα πεδίο δράσης προνομιακό για τον Δήμαρχο, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στους πολιτικούς του αντιπάλους  να τον χτυπούν στο πιο  ευαίσθητο σημείο του.

Σε μια εποχή που η Δημοτική Αρχή αρχίζει να παράγει έργο και η πόλη γνωρίζει ημέρες δόξης, με τους κόμβους και τις ανασκαφές να είναι αντικείμενο θαυμασμού, με το στοίχημα της καθαριότητας να έχει κερδηθεί, με τον Δήμο να κερδίζει βραβεία στον τομέα της προσβασιμότητας και της πράσινης ανάπτυξης, το πρόβλημα με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και το υστέρημα στην παραγωγή αξιόλογου πολιτιστικού έργου αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του κ. Ελισάφ.

Και αυτό δίνει την αφορμή στους μισογύνηδες του Δημοτικού Συμβουλίου, που εντοπίζονται σχεδόν σε όλες τις παρατάξεις, να επικαλούνται τον δηλητηριώδη αφορισμό της Αμερικανίδας συγγραφέως Καμίλ Πάλια, που ούτε λίγο ούτε πολύ έχει υποστηρίξει η αθεόφοβη, ότι “αν ο πολιτισμός είχε αφεθεί στα χέρια των γυναικών, θα ζούσαμε ακόμα σε αχυρένιες καλύβες”.

Τις αναχρονιστικές αυτές αντιλήψεις  δεν ασπάζεται βέβαια κανένας σοβαρός άνθρωπος και φυσικά  ούτε ο Δήμαρχος που για να αντιμετωπίσει αυτούς τους κακόβουλους ψιθύρους είναι αποφασισμένος, σε περίπτωση αντικατάστασης της κ, Ακονίδου, να τοποθετήσει στη θέση της μια άλλη γυναίκα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *