Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Κρίση πανικού

Κρίση πανικού υπέστη καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, γνωστός για τις σχέσεις του με τον εκσυγχρονιστικό χώρο, ο οποίος το Σαββατοκύριακο φιλοξενούσε στα Γιάννενα διακεκριμένο ζεύγος Πανεπιστημιακών από το Κεμπέκ του Καναδά.

Όπως διηγούνταν σήμερα σε κεντρικό καφέ της πόλης οι φίλοι του από τον Καναδά, που διέμειναν στο Γκραντ Σεράϊ εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάνε στο  Μώλο με τα πόδια, θέλοντας να δουν από κοντά το Κέντρο των Ιωαννίνων.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Γιαννιώτης Πανεπιστημιακός, που σημειωτέον στήριξε Ελισάφ στις τελευταίες εκλογές, ένιωσε δυσφορία, τον έκοψε κρύος ιδρώτας και ανέβηκαν οι σφυγμοί του.

Όμως μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά συνόδευσε το ζεύγος, ακολουθώντας την οδό Δωδώνης. Βλέποντας τους Καναδούς να δυσφορούν με τα σπασμένα πλακάκια και με τις ρίζες των δέντρων να έχουν βγάλει βλαστάρια, ήθελε να ανοίξει και να τον καταπιεί η γη, όταν έφερνε στο μυαλό του το Κέντρο του Κεμπέκ, που είχε επισκεφτεί, πριν την πανδημία.

Σε λίγο έφτασαν στην κεντρική πλατεία με τους σφυγμούς του δικού μας Πανεπιστημιακού να κτυπούν κόκκινο.

Ο Καναδός θέλησε να περπατήσει στον χώρο, πριν από το συντριβάνι και καθώς κοιτούσε προς τη λίμνη σκόνταψε σε ένα από τα φθαρμένα πλακάκια και σωριάστηκε κάτω.

Αυτό ήταν και η χαριστική βολή για τον Γιαννιώτη καθηγητή. Γιατί με τρόμο άκουσε τον Γαλλόφωνο Καναδό να λέει τα “γαλλικά” του και να θέλει να υποβάλει μήνυση στο δήμο, που τον θεωρούσε υπεύθυνο για το ατύχημά του.

Είδε και έπαθε να τον μεταπείσει για να αλλάξει γνώμη, γιατί τέτοιες μηνύσεις μπορεί να γίνονται στο Κεμπέκ, όμως δεν συνηθίζονται στην πρωτεύουσα των Δυτικών Βαλκανίων…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *