Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε…

Τη γνωστή επιτυχία του μακαρίτη Τόλη Βοσκόπουλου ” Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε”,  μαθαίνω ότι σιγοψιθυρίζει ο ένοικος της άνω πλατείας, όταν μένει μόνος του στο γραφείο του και αναλογίζεται τις τελευταίες κινήσεις που αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Καχριμάνης τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καχύποπτος και φοβάται ακόμη και τη σκιά του, βλέποντας  παντού εχθρούς που επιβουλεύονται τη θέση του.

Έτσι με αυτή τη διάθεση αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει μαζί με τους συνεργάτες του την υποψηφιότητα του Λάμπρου Γεωργόπουλου για την περιφέρεια Ηπείρου, αφού υποπτεύεται, ότι πίσω από αυτή κρύβεται δάκτυλος του Μαξίμου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για τον κ. Καχριμάνη και πολλοί θα ήθελαν να τελειώνει η πολύχρονη θητεία του ως Περιφερειάρχης το φθινόπωρο του 2023.

Αυτά το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Καχριμάνης και ως πονηρός βλάχος εκτιμά ότι ο κ. Γεωργόπουλος λειτουργεί ως προπομπός  αυτών που θέλουν το κεφάλι του.

Ο ωτακουστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *