Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Παντελής Κολόκας: Ο σύγχρονος Αστραπογιαννάκης;

Σχολιάζει ο Σύντεκνος Ανατροπάκης

“Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου”

Σύμφωνα με την παράδοση  η παροιμιώδης αυτή φράση αναφέρονταν στον Κρητικό Αστραπογιαννάκη, που μετά την κατάληψη του νησιού από τους Ενετούς το 1205 κατέφυγε  με μερικούς Κρητικούς στα βουνά και υπόσχονταν στους σύντεκνους, ότι θα απελευθερώσει την Κρήτη από τον κατακτητή. Τα χρόνια περνούσαν, οι υποσχέσεις επαναλαμβάνονταν από τον Αστραπογιαννάκη αλλά οι Ενετοί έμειναν ακλόνητητοι στο νησί, γιατί ο Αστραπογιαννάκης δεν είχε τις δυνάμεις να τους διώξει.

Έτσι οι Κρητικοί έπαψαν να τον πιστεύουν και όταν τον άκουγαν να επαναλαμβάνει την υπόσχεσή του έλεγαν σκωπτικά ” τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου”

Στα Γιάννενα ο σύγχρονος Αστραπογιαννάκης κινδυνεύει να είναι ο Παντελής Κολόκας, ο οποίος εδώ και χρόνια υπόσχεται στους Γιαννιώτες ότι έχει έτοιμο συνδυασμό αλλά και όραμα  και είναι έτοιμος να απελευθερώσει τους Γιαννιώτες από τον ζυγό όχι των Ενετών αλλά των δημάρχων που κρατούν το δήμο μας καθηλωμένο.

Πάντα όμως  κάτι γίνεται και ο Παντελής στο τέλος δεν κατεβάζει συνδυασμό και οι υποσχέσεις μένουν ατελέσφορες.

Το όραμά του όμως μένει το ίδιο και έτσι και φέτος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτός ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμα 150 παλληκάρια που με το ζόρι τα κρατά στις υπώρειες του Μιτσεκελιού, για να μην ορμήσουν και καταλάβουν το Δημαρχείο.

Μάταια ο Βλάσης Ντόκας  που τον φιλοξενεί στις εκπομπές του, τον ρωτά, μήπως και τώρα δεν κατεβάσει συνδυασμό και μήπως αυτό είναι ένα σχέδιο για να μπει ως συνεργαζόμενος σε άλλη παράταξη, όπως έκανε στο παρελθόν.

Ο Παντελής Κολόκας είναι ανένδοτος και δηλώνει ότι φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και θα πάει μέχρι τέλους. Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτός σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι θα κάνει, αν η ΝΔ του υποδείξει να αποσυρθεί, αυτός δηλώνει ότι αυτό είναι ανέφικτο, γιατί έχει να πείσει 150 παλληκάρια που είναι αποφασισμένα.

Τούτων δοθέντων έχουμε λιγότερο από 12 μήνες για να δούμε αν τα Γιάννενα αποκτήσουν και επισήμως τον δικό τους Αστραπογιαννάκη ή αν θα εμφανιστεί επιτέλους  ο στρατός του Κολόκα, που μέχρι τώρα κρύβεται επιμελώς από τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Όσο για το όραμα, να φάνε και οι κότες από τα πάλαι ποτέ ορνιθοτροφεία της Αμφιθέας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *