Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Νίκος Τσόλης: Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και Αντιπρόεδρος τηλεοπτικού Ομίλου

Το Ioannina Lake Run 2022 έχει αυτό το Σαββατοκύριακο την τιμητική του, ενώ παράλληλα με τα δρομικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα και μια σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν βραβεύσεις, εκθέσεις φωτογραφιών κλπ.

Σε μια από αυτές τις εκδηλώσεις βραβεύτηκαν τα Μέσα Ενημέρωσης και μεταξύ αυτών ο Όμιλος Βήμα Τηλεόραση.

Προς έκπληξη όμως των παρισταμένων εκείνος που εκπροσώπησε τον δημοσιογραφικό Όμιλο ήταν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Νίκος Τσόλης.

Δεν ξέρουμε πόσο νόμιμο είναι ο Αντιδήμαρχος να είναι ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρος Ομίλου ενημέρωσης όμως σε καμιά περίπτωση αυτό  δεν είναι ηθικό και το μήνυμα που στέλνει μια τέτοια διαπλοκή ρόλων είναι σε κάθε περίπτωση αρνητικό.

Βέβαια οι οργανωτές της εκδήλωσης προσφώνησαν τον κ. Τσόλη ως εκπρόσωπο του Ομίλου Ενημέρωσης όμως ο κ. Αντιδήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο FaceBook περιέπλεξε τα πράγματα, γιατί εμφάνισε εαυτόν και ως εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής στη συγκεκριμένη εκδήλωση!

Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές στα πολιτικά ήθη της πόλης αλλά φαίνεται ότι δεν απασχολεί την Δημοτική Αρχή Ελισάφ, η οποία μπορεί κάλλιστα να υπερηφανευτεί ότι σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών δημιούργησε το πρώτο ΣΔΙΤ στην ενημέρωση αλλά και στην εκπροσώπηση!

Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *