Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Δήμαρχος περιορισμένης …νοημοσύνης!

Παρόλες τις ενστάσεις  από φίλους και αντιπάλους για τις μεθοδεύσεις της  φράξιας της Νέας Εποχής για την εκλογή νέου Δημάρχου, που θυμίζουν τις χειρότερες στιγμές των εσωτερικών διαδικασιών του πάλαι ποτέ  ΠΑΣΟΚ, η ομάδα αυτή προχώρησε στην εκλογή ως νέου Δημάρχου του Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ο νέος Δήμαρχος, αν λάβουμε υπόψη τα όσα κυκλοφόρησαν το διάστημα, πριν και μετά τον θάνατο του Μωυσή Ελισάφ δεν είναι μόνο Δήμαρχος περιορισμένης εμπιστοσύνης, αφού εκλέχτηκε με τις ψήφους 8 μόνο συμβούλων, με τρεις συμβούλους να απέχουν της ψηφοφορίας, αρνούμενοι την νομιμοποίηση του πραξικοπήματος.

Είναι και Δήμαρχος περιορισμένης νοημοσύνης! Γιατί μόνο ανόητοι άνθρωποι θα επιχειρούσαν να υποστηρίξουν ότι η νομιμότητα της εκλογής του κ. Παπαγεωργίου  βασίζεται σε γνωμάτευση του εκλιπόντος δημάρχου, όπως χωρίς καμιά ντροπή αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

Είχαν προηγηθεί διαρροές από τους πραξικοπηματίες της κακιάς ώρας ότι υπήρχαν γνωματεύσεις για την νομιμότητα των ενεργειών από τον κ. Βορίδη, ότι είχε συμφωνήσει και η Αποκεντρωμένη, ότι συναινούσε ακόμη και ο κ. Βενιζέλος για να αποδειχθεί στο τέλος ότι όλα αυτά ήταν ασύστολα ψεύδη και τελικά απέμεινε το γελοίο σημερινό επιχείρημα, εκφρασμένο από το στόμα του απίθανου κ. Τσίμαρη, ότι αφού το υπουργείο Εσωτερικών δεν απάντησε σε γνωμάτευση του Μωυσή Ελισάφ, που έγινε στις 10- 1- 2023, αυτό σημαίνει ότι συναινούσε στις διαδικασίες που πρότεινε τότε ο βαρύτατα ασθενών Δήμαρχος.

Γελοία επιχειρήματα, φαιδροί άνθρωποι, κατώτεροι των περιστάσεων, που νομίζουν ότι ο Δήμος είναι παιχνιδάκι τους και ως εκ τούτου επικίνδυνοι στο να διαχειρίζονται τις υποθέσεις ενός τόσο σημαντικού δήμου, όπως είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

Διαβάστε σχετικά: Δήμος Ιωαννιτών: Παράνομος και πραξικοπηματικός ο επιχειρούμενος τρόπος εκλογής του νέου Δημάρχου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *