Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γιάννενα: Ανοιχτή σύγκρουση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και στο “ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” προκαλεί δημοσίευμα του Γιάννη Στέφου

Στέφανος Καραμούτσιος

Σε πραγματικό Κούγκι μετατράπηκε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΗΠΕΙΡΟΥ και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννη Στέφο να υποδύεται τον ρόλο του …καλόγερου Σαμουήλ.

Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ” σε ανάρτησή του στο face book καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, προκαλώντας έτσι τεράστιες αντιδράσεις, γεγονός, που τον  ανάγκασε ύστερα από λίγες ώρες να κατεβάσει την ανάρτηση.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, γιατί ο κ. Στέφος, ένας έμπειρος πολιτικός, προέβη στην κίνηση αυτή, την ώρα που πολλοί υποψήφιοι της παράταξής του υποστηρίζουν είτε τον κ. Κασσελάκη είτε άλλους υποψηφίους.

Ενώ ο κ. Στέφος είχε αναστείλει την προεκλογική εκστρατεία της παράταξής του λόγω της εθνικής συμφοράς στη Θεσσαλία, διάλεξε την πιο άκαιρη στιγμή για να επιτεθεί κατά του κ.Κασσελάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Οικονόμου, πρώην βουλευτής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, εκφράζοντας την πλευρά Κασσελάκη απάντησε στον κ. Στέφο αναφέροντας τα εξής:

Η απάντηση του κ. Οικονόμου προκάλεσε με τη σειρά της τις αντιδράσεις της πλευράς Στέφου με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα και στο κόμμα αλλά και στην περιφερειακή παράταξη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *