Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γιάννινα: Αναζητείται ημερομηνία για τα εγκαίνια του νέου κλειστού της πόλης

Όλα είναι έτοιμα, όπως δείχνει και η φωτογραφία, για να εγκαινιασθεί το νέο κλειστό της πόλης και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία των εγκαινίων στα οποία θα παραστεί η πολιτική και αθλητική ηγεσία.

Ήταν ένα στοίχημα του κ. Καχριμάνη που βλέπει να γίνεται πράξη το όνειρό του να αποκτήσει η Ηπειρωτική πρωτεύουσα ένα νέο κλειστό, αντάξιο της φήμης της.

Όταν ο Περιφερειάρχης αγόρασε το μεταλλικό σκελετό του κλειστού της ξιφασκίας στο Ελληνικό πολλοί τον λοιδόρησαν για την επιλογή του και πολλά ειπώθηκαν από την αντιπολίτευση, ότι τάχα δεν υπήρχαν μελέτες ούτε σχέδιο.

Με το γνωστό βλάχικο πείσμα του ο κ. Καχριμάνης τα αντιμετώπισε όλα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και σήμερα όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν την Γιαννιώτικη Νεολαία σε ένα χώρο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου αθλητικού Κέντρου 5000 θέσεων.

Κώστας Τριστρατίτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *